TV reparation i Skive og omegn

Har dit TV pludselig svigtet, så kom forbi Servicecenter Skive ApS i dag for professionel TV reparation. Uanset om det er en topmoderne B&O, en avanceret Samsung, en stilfuld LG eller en pålidelig Panasonic, så er vi klar til at håndtere enhver udfordring.

Er dit tv defekt grundet en fysisk skade på skærmen, strømproblemer, lydudfald, softwarefejl eller har du oplevet et problem med andre komponenter i apparatet? Med erfaring inden for en bred vifte af mærker og nogle modeller helt tilbage fra 60’erne, kan vi hjælpe dig uanset hvad problemet er. Kontakt os og få dit tv repareret i Skive.

Montering, installation og opsætning af TV

Udover TV reparation tilbyder vi også professionel montering, installation og opsætning af TV. Uanset om du ønsker at hænge dit nye TV på væggen i stuen eller installere et komplekst system i din virksomhed, så er vores team klar til at sikre, at alt fungerer perfekt.

Nye TV kan godt være en kamp i sig selv at få indstillet korrekt. Hvis man ikke er den mest teknisk anlagte person, kan det være meget frustrerende med de nye systemer. Uanset om du skal bruge hjælp til at få monteret et vægstativ, eller har brug for hjælp til at få indstillet alle kanalerne korrekt, så kan vi hjælpe dig - og oplever du nogensinde problemer med TV'et, er vi jo kun et opkald væk, og kan hurtigt hjælpe dig med reparation.

TV reparation m.m. til en god pris

Vores tjenester er tilgængelige for både erhverv og private kunder, og vi stræber altid efter at levere en førsteklasses oplevelse til en god pris, uanset om du har behov for TV reparation, montering, installation eller opsætning.

Næste gang dit TV svigter, skal du ikke tøve med at kontakte os. Ring til os på 97 52 33 55 eller skriv via scskive@mail.dk. Du kan også benytte vores kontaktformular her på siden. Har du brug for hjælp med tv eller andre apparater, har vi løsningen til dig.